Jsi prostě borec

Nedávno se mi dostala do ruky knížka s tímto názvem a podtitulem Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít. Autorkou je Jen Sincero a je opravdu skvělá. Na rozdíl od jiných motivačních knih jsem tuto přečetla téměř naráz a to jsem se ještě občas stačila zamyslet:)

Takže, je to skvělá motivační knížka pro každého, kdo zoufale touží po lepším životě, ale nechce se zruinovat jeho hledáním.

Tady je malá ochutnávka s názvem

Pusťte k sobě lásku

Přijímejte komplimenty se šarmem, místo abyste je vyvraceli, jako třeba : Myslíš tyhle staré hadry? Zkuste raději : Děkuju Tečka. Pečujte taky o svoje tělo . Pokud se jen trochu podobáte mně, nevíte, kam dřív skočit, a vaše nebohé tělo za vámi vlaje jako hadr na holi. Když nás tlačí čas, tělo je často tím prvním, co zanedbáváme. Dneska mě čeká pět porad, jógu nechám na zítra a k obědu si dám proteinovou tyčinku. Přitom během svého krátkého pobytu tady na zemi potřebujeme svoje tělo víc, než ono potřebuje nás. Říkejte o svém těle příjemné věci, hezky si ho oblékejte a berte ho ven. Dopřávejte mu žhavý sex, přepychové koupele a masáže. pohybujte jím, protahujte ho, vyživujte a hydratujte a věnujte mu pozornost – čím líp se cítí tělo, tím jsme šťastnější a výkonnější.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *